Over ons

Hermans
Collectables

Het team van Hermans Collectables is al 8 jaar actief in het inkopen en verkopen van exclusieve voertuigen. In 2022 werd onze jongensdroom werkelijkheid: we openden een prachtige showroom in Dieren, waar we de meest exclusieve, unieke en collectable cars presenteren.   

Bij ons staat transparantie en kwaliteit hoog in het vaandel en we doen er alles aan om deze waarde ten alle tijden te waarborgen. Het aanschaffen van een bijzondere auto moet een warme ervaring zijn, en niet simpelweg een transactie. Onze klanten kunnen altijd rekenen op een persoonlijke service waarbij geen enkele wens te veel is.

Elke dag streven we ernaar om de meest prachtige en goed samengestelde voertuigen aan de man te brengen. Staat uw droomauto er niet tussen? Niet getreurd, wij zetten ons graag in om uw droomauto te vinden. Met ons uitgebreide internationaal netwerk is geen zoekopdracht complex.   

Wij proberen onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen. Naast onze kernactiviteit bieden wij ook andere diensten aan, zoals het wassen en polijsten van uw auto evenals hulp bij het verkrijgen van Financiering.   

Ons team

Nino Hermans

Eigenaar

Ocean Richelman

Verkoopadviseur

Koen Janssen

Verkoopadviseur

Contact opnemen

Vragen stellen of mogelijkheden bespreken? Onze werknemers beantwoorden alle vragen tijdens onze openingstijden in de showroom. Meer informatie of een bezoek brengen? Neem contact met ons op of vul het contactformulier in.